X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

16.Bölüm izle

Derviş, tanık koruma programına alınıyor

Kanal D’nin, başrollerinde Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner’in oynadıkları sevilen komedi polisiye dizisi “Galip Derviş”,  bu akşamdan itibaren artık, yeni bölümü ile saat 20.00’de ekrana gelecek. Milyonların beğeniyle izlediği dizi, bu akşam da arka arkaya iki yeni bölümü ile ekranda olacak. Dizinin bu bölümlerinde; Ayşenil Şamlıoğlu, Duygu Yetiş, Mutlu Güney ve Emir Benderlioğlu da konuk oyuncu olarak yer alacak.

Galip Derviş, bir uyuşturucu çetesinin lideri olan Sümer Ökçe'nin işlediği cinayete şahit olur ve mahkemede ona karşı tanıklık yapacağı güne kadar gözetim altına alınır. Böylece tanık koruma programına uyarak, yanında koruma görevlisi Suat, İzzet Başkomser ve Hülya ile birlikte şehir dışına çıkarlar. Ancak Galip gittikleri yerde, başka bir cinayetten daha şüphelenir. Ona göre gölün kıyısındaki evde oturan Handan Hanım, kocası Hikmet Bey’i öldürmüştür. Galip bunu nasıl ve niçin yaptığını henüz bilmiyordur ama kadının katil olduğuna nerdeyse emindir. Cinayet ipuçları yok edilmeden önce harekete geçmeleri için İzzet ve Hülya'yı ikna edebilse de, Suat bu konuda o kadar istekli olmayacaktır. Bu yetmezmiş gibi arabaları çamura saplanacak, ormanda kaybolacaklar ve Sümer Ökçe'nin adamları tarafından saldırıya uğrayacaklardır.

Şehirde kalan Ahmet ise yeni tanıştığı Elvan adlı bir kadına âşık olur. Birlikte gittikleri lokantada açtıkları niyet kurabiyeleri Ahmet'in kafasını karıştırır, çünkü baktığı her fal esrarengiz bir şekilde doğru çıkmaktadır.

Yetim olan minik Can, parkta oynarken kesik bir parmak bulur. Olayı araştıracak olan Galip Derviş, Can'la tanıştığında adeta büyülenir, bu minik çocuk kendine pek benzemektedir. Engel olamadığı bir sevgiyle ona bağlanmaya başlar. Tüm uyarılara rağmen Can'ı evlat edinmek isteyecek ve bir süreliğine bunu deneyecektir. Kopan parmak, zengin bir ailenin oğlu olan keman virtüözü Haluk'a aittir. Haluk kaçırılmıştır ve fidye istenmektedir.  Haluk'un annesi Ayşe, kimselere duyurmadan fidye yoluyla oğlunu kurtarmaya çalışacak, bunun için de Galip'ten yardım isteyecektir. Galip bir yandan fidyecileri bulmaya çalışacak, bir yandan da Can adındaki minik benzeriyle tarifsiz bir deneyim yaşayacaktır.

BÖLÜMLER