X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

21.Bölüm izle

Galip Derviş'i anlatan bir film çekilecektir ve onu Engin Seçim adlı ünlü ve başarılı bir oyuncu canlandıracaktır.

Aysel Kara adlı bir kadın, yeni tanıştığı bir adam tarafından öldürülür. Olayın araştırılması sırasında, Galip Derviş büyük bir sürprizle karşılaşır.

Kendisini anlatan bir film çekilecektir ve onu Engin Seçim adlı ünlü ve başarılı bir oyuncu canlandıracaktır. Derviş, merhum karısının da bir zamanlar hayranı olduğu bu oyuncunun cinayetin araştırılması sırasında yanında yer almasına, hareketlerini gözlemlemesine izin verir. Adamın geçmişini araştıran Hülya, Derviş'i dikkatli olması konusunda uyarsa da, Derviş halinden memnundur ve uzun zamandan beri ilk kez hayattan keyif almaya başladığını düşünmektedir. Ancak bir süre sonra Engin Seçim, Derviş'in sadece tavırlarını, tiklerini ve hareketlerini taklit etmekle kalmaz, giderek “ona” dönüşür. Bir yandan cinayeti çözmeye uğraşır ve katili ortaya çıkarırken bir yandan da geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan Derviş için bu film çekimi kısa zamanda, “travmatik bir deneyim”e dönüşecektir.

Engin Seçim, en az Galip Derviş kadar dikkat çekici ve ilginç bir kişiliktir. Rolünü en iyi şekilde canlandırabilmek için Derviş'e cinayetin çözüm sürecinde eşlik eder, hareketlerini taklit eder. Sadece davranışlarını öğrenmekle kalmaz, giderek onun zekasına ve kalbine de ulaşmayı başarır. İşine verdiği önem ve ilk anda fark edilmese de yalnız bir adam olması bakımından, Galip Derviş’e de çok benzemektedir. Rolünü inandırıcı bir şekilde canlandırabilmek için, Derviş’i hayata bağlayan şeyin ne olduğunu bulması gerektiğini düşünür. Ancak sonuçtan ne kendisi ne de Derviş memnun kalacaktır.

BÖLÜMLER