X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

33.Bölüm

Kanal D’nin, başrollerinde Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner’in oynadıkları sevilen komedi polisiye dizisi “Galip Derviş” bu hafta da keyif dolu yeni bölümü ile bölümle ekrana geliyor. Özkan Uğur’un konuk oyuncu olarak yer alacağı dizinin bu bölümünün konusu ise şöyle;

Derviş, kendini yetersiz hissetmeye başlar ve yaptıklarının amacına ulaşmadığını düşünerek umutsuzluğa kapılır. Doktor Fırat, bu durumun son derece normal olduğunu ve insanın hayatında iş dışında başka kaynaklardan da beslenebileceğini hatırlatarak Derviş’e bir hobi edinmesini tavsiye eder.

Bir hurdacı dükkanında, bir kaza sonucu kimliği belirlenemeyen birinin ölmesinin ardından olay yerini incelemeye gelen Derviş, Hülya’nın da desteğiyle buradan resim malzemeleri satın alır ve resim derslerine yazılır. Bu arada hurdacı dükkanında kaza gibi görünen ikinci bir olay daha meydana gelir ve dükkanın sahibi Muhsin aynı yerde ölü bulunur. Derviş, bu ikinci olayın kaza olamayacağını ve bir gece önceki olayla bağlantısını açığa çıkarır.

Bu arada tesadüf eseri Derviş’in bir natürmort çalışmasını gören Azerbaycanlı bir ressam, Derviş’in resmini satın alır. Kendini bu yeni uğraşına iyice kaptıran Derviş, hevesle yeni tablolar hazırlar ve her tablosu bu yeni hayranı tarafından yüksek rakamlara satın alınır. Ancak kısa zamanda Derviş’in Azeri hayranının gerçek kimliği ortaya çıkacak ve Derviş resme olan yeteneğini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacaktır.

BÖLÜMLER