X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

40.Bölüm

Derviş’e okul yıllarında eziyet eden bir okul arkadaşı, Pehlivan Musa lakaplı Musa Kilimder, Derviş’ten yardım ister. Zengin ve rahat bir yaşamı olmasına rağmen, yıllardır birlikte olduğu sevgili eşinin onu aldattığını düşünmektedir. Derviş’ten eşini izlemesini ve işin aslını öğrenmesini rica eder.

Derviş normalde evlilik ile ilgili meselelerle ilgilenmese de, Musa ile yıllar sonra ödeşebileceği düşüncesiyle işi kabul eder. Kadını takip ederler ve gerçekten de onu başka bir adamla samimi bir şekilde yakalarlar. Ancak Derviş’in eski makinesiyle çektikleri fotoğraflara Musa inanmaz ve konuyu kapatmak istediğini söyler. Derviş ise olayın peşini bırakmak istemez. Ayrıca aynı gece, Musa’nın eşinin beraber göründüğü adam kaldığı otel odasında ölü bulunur. Derviş, onu öldürenin Musa olduğundan emin gibidir ve bu durumdan önce müthiş keyif alır. Musa’nın eşinin ifadesi de kocasının aleyhindedir. Derviş, yine de işin içinde ters bir şeyler olduğunu anlamakta gecikmez ve ruhunda büyük hasara yol açmış olsa da, Musa’ya yardım etmeye karar verir.

BÖLÜMLER