X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

22.bölüm

Aşk, yeniden

Kanal D’nin, başrollerini Alpay Atalan, Selen Seyven, Faik Ergin, Hazal Kaya, Emin Gürsoy, Mehtap Altunok, Orhan Şimşek, Mine Bıçakçı, Fatma Murat, Uygar Özçelik, M.Burak Demir, Berkan Tüfekçibaşı, İris Kara, Enis Arıkan, Mine Tüfekçioğlu ve Deniz-Melis Gözen’in paylaştıkları sevilen dizisi “Genco”nun bu bölümünde; Genco, Pınar’ın kalbini yeniden kazanıyor. Ancak aşıkların karşısına yeni bir engel daha çıkıyor.

Pınar, Genco’nun kendisiyle aynı dersi almasına şiddetle karşı çıkar. Tibet’in agresif davranışlarının yanı sıra, aldığı bursu onun ayarladığını öğrenmesiyle birlikte Pınar’ın kafası iyice karışır. Tibet’e inat dersleri kabul eder. Tekrar Genco ile birlikte piyano çalması Pınar’ın tüm direncini kırar ve hislerine daha fazla engel olamaz. Genco sonunda Özge’nin aşık olduğu kişinin en yakın arkadaşı Ahmet olduğunu öğrenir. Bu gelişme Genco’nun aklını karıştırır. Herkes Genco’nun buna nasıl bir tepki vereceğini merak eder. Ahmet ise hala Özge ile arkadaşmış numarasına devam etmektedir. Okul ile birlikte babasının işlerini de yürüten Tibet, Pınar’la birlikte iş için verilen bir konsere gider. Orada onları büyük bir sürpriz beklemektedir. Her şeye rağmen tekrar birlikte olmayı göze alan Genco ve Pınar, hiç ummadıkları büyük bir engelle karşı karşıya gelirler.

BÖLÜMLER