X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

42.Bölüm

 

Alkol duvarı aşılıyor, hafızalar şaşıyor

Cevahir, Koyu Bilal ve Mürsel; Devir’in düzenlediği bekarlığa veda partisinde alkol duvarını aşınca, olup biten hiçbir şeyi hatırlamıyor ve başlarına yine büyük dertler açıyorlar.

Nadide ile çok yakında evlenecek olan Devir, bu mutluluğunu dostları ile paylaşmak için bekârlığa veda partisi düzenler. Başta Cevahir ve Koyu Bilal olmak üzere bütün mahalle partiye katılır. İçkilerin su gibi aktığı parti sonrası herkes,  fena dağılmış halde gözünü kadınlar hamamında açar. Kimse oraya nasıl geldiklerini hatırlayamadığı gibi, hafızalarında da geceye ait hiç bir fotoğraf yoktur. Cevahir, Koyu Bilal, Mürsel ve Ulvi gece olanları hatırlamaya çalışırken bir yandan da Devir’i ararlar. Çünkü müstakbel damat kayıptır. Üstelik bulaştıkları bela sandıklarından da büyüktür. Ulvi’nin getirdiği ve sonuna kadar içtikleri rakılar sahte çıkar. Cevahir’in evinde Nadide’nin gelinliğini giymiş ve onunla nikahlandığını iddia eden bir gelin, Ulvi’nin alnında Gaye yazılı bir dövme vardır. Koyu Bilal’in babasının dükkanından beyaz eşyalar, okul müdürün Mürsel’e emanet ettiği kasasından da okul aile birliği parası ortadan kaybolmuştur. Üstelik polis hepsinin peşlerindedir.

BÖLÜMLER