X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

43.Bölüm

Cevahir, Şuküfe’ye nispet yeni sevgili buluyor

Şuküfe’nin tiki Tayanç’ın ağabeyi ile görüşmeye başladığını öğrenen Cevahir, ona nispet, annesinin kendisi için beğendiği yeni bir gelin adayı ile flört etmeye başlıyor.
Müdür Ümran Süreyya, Türk aile yapısını incelemek için okula gelen Amerikalı müfettişe örnek olarak Mürsel’in ailesini gösterir. Yazılacak rapor, Mürsel’in kariyerini derinden etkileyecektir. Tüm aile fertleri Mürsel’e yardım için kolları sıvar, tek umru olmayan Nazan çıkar. Nazan’ın giderek artan hamilelik hormonları ile başı derttedir. Volkan gibi her an patlamaya hazır olan Nazan, Mürsel’e hiç yardımcı olmadığı gibi eve gelen kadın müfettişe de gayet agresif davranır ve odasından çıkmaz. Nazan’ın ortada olmadığı bir an yaşanan bir yanlış anlama, Sevim’i Mürsel’in karısı yapar. Bu da yetmezmiş gibi evde ilginç olaylar patlak vermeye başlar ve evin nüfusu giderek artar. Üstelik ilişkilerde de ipin ucu iyice kaçar. Müfettiş Nancy’nin aklı karışır.
Şuküfe’nin, tiki Tayanç’ın abisi ile görüşmeye başlaması Cevahir’i karşı atağa geçirir. Misilleme olarak annesinin onun için beğendiği yeni bir aday ile flört etmeye başlar. Koyu Bilal ise Şuküfe için metroseksüel olmaya karar verir. Ancak ikisinin de numaralarından hiç etkilenmeyen Şükufe’nin Tayanç’ın abisiyle çıktığı akşam yemeğinde yolu yanlarında kızlar olan Cevahir ve Koyu Bilal ile kesişir. Yemekte işler iyice çığrından çıkar, olaylar eve kadar sıçrar. Evdeki olaylar zincirine Zekai ve gizli misafiri Keçe Kardeşler’i de eklenince ortalık iyice şenlenir.

BÖLÜMLER