X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

44.Bölüm

Cevahir’in iyiliği, Mürsel’in başını yakıyor

Cevahir’in, Anneler Günü için komşuları Mevlide Teyze’ye iyilik yapma isteği, Mürsel’in cezaevinde azılı mahkumlarla bir başına kalmasına neden oluyor.
Cevahir, Anneler Günü için komşuları Mevlide Teyze’ye sürpriz yapmak ister. Ankara’da savcılık yapan ve uzun zamandır annesini göremeyen Tahsin’i, Mevlide Teyze ile kavuşturmanın planlarını yapar. Ancak Tahsin, Ankara’da savcı değil cezaevinde yatan bir mahkumdur. Mevlide Teyze ise bu gerçekten bihaberdir. Yüreği iyilik ile dolup taşan Cevahir, Tahsin’i bir günlüğüne de olsa cezaevinden çıkarmak için harekete geçer.  Mahallelinin takdirini sırf Cevahir’e bırakmak istemeyen Koyu Bilal de, ana-oğul buluşturma operasyonuna dahil olur. Fakat evdeki hesap çarşıya uymaz, planlar tutmaz. Şimdi, Tahsin’i oradan çıkarmanın bir tek yolu vardır. O da Tahsin’e çok benzeyen Mürsel’i bir günlüğüne onun yerine geçirmektir. Yufka yürekli Mürsel, okul müdürü Ümran Bey’in zorunlu Çanakkale görevine gitmek yerine Cevahir’e uyarak hapisteki Tahsin’in yerine geçer. Cevahir, Mevlide Teyze’ye verdiği sözü tutmuştur ama Tahsin elden kaçar. Mürsel de içerde Tahsin’in hasımları ile baş başa kalır.

BÖLÜMLER