X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

49.Bölüm

Geniş Aile’den muhteşem sezon finali

“Geniş Aile” bu hafta sezon finali yapıyor. Dizinin bu bölümünde kahkaha ve gözyaşları birbirine karışıyor.

Koyu Bilal, Şuküfe’nin Aytaç ile evlenecek olmasını bir türlü kabullenemez. Onları durdurmak için tek bir çare vardır. Koyu Bilal o son çare için harekete geçer.
Şuküfe ise Kuddusi’den helallik almaya gelir. Bütün aile Cevahir’e bir yandan komşu kızını unutması için destek olurken, diğer yandan da okulunu bitirmesi için baskı yaparlar. Çünkü Cevahir, ya hemen kalan 3 dersini verecek, ya da üniversitenin arka kapısından mezun olacaktır. Ulvi ve Sevim herkesten gizli sürpriz bir karar verirler. Bu kararın şahitleri de Cevahir ve Devir’dir. Doktor kontrolünden çıkan Nazan tedirgindir. Son muayenede erken doğum riski ortaya çıkar. Mürsel’i bir telaş alır. Karısıyla bebeğinin sağlığı için yapmayacağı hiçbir şey yoktur. Girdiği 2 sınavdan geçen Cevahir’in kaderi son sınava kalmıştır. Şuküfe’ye ise düğünden hemen önce Aytaç’tan gizemli bir veda mektubu gelir. Yazılanlara göre ailesinin baskısına daha fazla dayanamayan Aytaç, Amerika’ya dönmüştür. Yine aldatıldığını düşünen Şuküfe yıkılır. Fakat mektuptaki imla hataları Şuküfe’yi şüphelendirir ve gerçeğin peşine düşer. Şuküfe, Koyu Bilal, Aytaç ve Cevahir’in yolu yine kesişir. Üstelik Geniş Aile’den bir de erken doğum haberi gelir. Ortalık iyice karışır.

BÖLÜMLER