X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Gülizar 8. Bölüm

Gülizar bu akşam yayınlanan 8. Bölümde Gülizar’ın kaçırılması herkesin büyük bir şok yaşamasına sebep olur. Teksoy, Şerif’ten kurtulmak için kaçma planları yapar. Arkasında her şeyi bırakıp yeni bir hayatın planını yapan Teksoy, para için Gülizar’ı kaçırır. Bu sayede Sepetçi Ailesi’nden istediği fidyeyi almayı planlar.

Gülizar’ın kaçırılmasıyla ne yapacağını bilemeyen Murat, her yerde onu aramaya başlar. Gülizar’ın gelmesiyle ikiye bölünen Sepetçi Ailesi, gelen fidye teklifi karşısında da kritik bir karar almak zorunda kalır. Murat’ın, Gülizar’a aşık olduğunu öğrenen Mine, bu fırsatı kullanmanın peşine düşer. Bu sayede Gülizar’dan ebediyen kurtulmayı planlar ve Teksoy ile iş birliği yapmaya hazırlanır.

Gülizar’ın kaçırılması Suzan, Hayriye ve Fettah’ı yıkmıştır. Teksoy’un tehlikeli bir katil olduğunu bilen Murat, bir an önce Gülizar’ı bulmak zorundadır. Teksoy kaçış planını uygulamaya başlar ve  Suzan’a mesaj gönderir. Gülizar’ın görüntülerinin olduğu mesaj üzerine Murat iz sürmeye başlar. Gülizar’ın kaçırılmasını kullanmak isteyen Kartal, aileden gizli basın toplantısı düzenleyip Gülizar’ın kaçırıldığını duyurur.

Suzan ve Fettah ise Gülizar’ın canı tehlikedeyken bu durumu kullanan Kartal’la büyük tepki gösterirler. Murat’ın Gülizar’a olan aşkını öğrenen Mine yeni bir plan yapmıştır. Teksoy’a hiç beklemediği ancak ikisinin de işine gelecek bir teklifte bulunur.  Hesaba katmadıkları şey ise Murat’tır. Genç adam Teksoy’a sandığından çok daha yakındır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Hayriye karakterini Ebru Cündübeyoğlu canlandırmaktadır

FRAGMANLAR