X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Güllerin Savaşı 39. Bölüm

Gülfem’in hamile olmadığının ortaya çıkmasıyla, Gülru adeta küllerinden yeniden doğuyor. Sadece Gülru’nun değil, Cahide ve Cihan’ın karşısında da zor durumda kalan Gülfem, ağır bir darbe alıyor.

Gülfem’in oyununu bozan Ömer, her ne kadar doğru olanı yaptığından emin olsa da Gülfem’in, Gülru’ya olan zaafıyla ilgili uyarılarından rahatsızdır. Ömer, geçmişten gelen zaafını yenmek için Gülru’ya olan nefretine sığınır ve işleri iyice sertleştirir. Gülru ve Ömer arasındaki aşk-nefret çekişmesinden en büyük zararı, öfkeli aşıkların hesaplaşmasına şahit olan Cihan görür. Cihan’ın attığı sürpriz adım, başta Ömer ve Gülru olmak üzere herkesi şaşkına çevirir.

BÖLÜMLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Şevket ve Mebrure aşk evliliği yapmıştır