X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Güllerin Savaşı 52. Bölüm

Gülru’nun Ömer’i bıçaklamasıyla ortalık karışır. Ömer, Gülru’nun gözünün yaşına bakmaz ancak gelişmeler onun için de şaşırtıcı olacaktır. Öte yandan, Sipahi’lerin bir kez daha gazetelerin 3. Sayfasına düşmesi Gülfem’in inişteki kariyerine vurulan bir darbe daha olur. Gülfem üzerindeki Tibet Yalçın baskısı her geçen gün artar.

Cihan için Gülru’ya sabretmeye çalışan Gülfem’in sabrı, Gülru’nun hamile olduğunu öğrenmesiyle taşar. Bebeğin babasının Cihan olduğuna asla inanmayan Gülfem, bu sürpriz haberi Ömer ile paylaşmaya kararlıdır.

Brooke ile birlikte Amerika’ya dönüş hazırlıkları içinde olan Ömer, Gülru ile ilgili bir şeyler döndüğünün farkındadır. Gülfem’in Cihan’ın çıkarlarını korumak için attığı adım Gülru ve Ömer’i bir anda gizli gerçekle ilgili yüzyüze getirir. Ömer’in hamilelik haberine vereceği tepki dengeleri altüst etmek üzeredir.

BÖLÜMLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Çiçek ve Taner evlenmişlerdir