X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Güllerin Savaşı 54. Bölüm

Cahide’nin ölümüyle birlikte Ömer için çok şey değişmiştir. Ömer, annesine son nefesinde verdiği sözü tutmaya kararlı, Gülru ile savaşmaya hazırdır.

Gülfem ise, bebekle ilgili sözleri yüzünden Cahide’nin ölümüyle birlikte derin bir vicdan azabı içindedir. Gülfem ve Ömer uzun zaman sonra yeniden Gülru’ya karşı güçlerini birleştirir.

Ömer’in tavırlarındaki değişiklik Gülru’yu huzursuz eder. Gülfem’in planı sonuç vermeye başlar ve Gülru aldığı radikal kararla, kimsenin beklemediği bir adım atar. Düşmanlıkları tam gaz devam ederken Gülru ve Gülfem’in hayatlarını tamamen değiştirecek gizli gerçek günyüzüne çıkar.  

BÖLÜMLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Cihan ve Gülru, Enver Bey'in ölümü ile tanışmışlardır