X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Güllerin Savaşı 62. Bölüm

Cihan, büyük sırrı öğrenmesi ile altüst olur. Gülfem’in gerçeği bildiğinden habersiz, hem Gülru hem de Gülfem için doğru zamanda doğru adımı atmaya çalışır.

Ömer’in öpücüğünden sonra duygusal olarak tamamen dağılan Gülru ise, Çiçek’in doğum günü yemeğinde zor anlar yaşar. Sevgi gördükleri karşısında ne yapacağına karar veremezken, Gülru’nun attığı bir adım büyük bir patlamaya döner. Sevgi ve Gülru’nun yüzleşmesi dengeleri değiştirir.

Gülfem ve Tibet, arasında yükselen duygular, bir anda hiç beklenmedik bir yerde patlama noktasına gelir. Ömer’e hissettiği duyguları öfkesiyle bastırmaya kararlı olan Gülru ve onun peşini bırakmayan Ömer, hiç beklemedikleri bir trajedi ile aylar sonra ilk kez karşılıklı olarak birbirlerine sarılır. Cihan ise, bildiklerini daha fazla saklayamaz. 

BÖLÜMLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Şevket, Yonca yüzünden hapse girmiştir