X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

10.Bölüm

Gülru, kalbinin usul usul Ömer için çarpmaya başladığını fark ediyor ve duygularıyla yüzleşmeye başlıyor.

Cihan’ın yaşadıkları Gülru ve Gülfem’i sarsar. Gülru’ya olan öfkesi dinmek bilmeyen Gülfem, kabusa dönen sürprizin acısını çıkarmaya kararlıdır. Korkunç gecenin ardından Gülru, güne bambaşka bir sürprizle uyanır. Teknede ve sonrasında yaşananlar Gülru’nun kalbine hiç beklemediği bir ‘şey’ yapmıştır. Gülru, kalbinin usul usul Ömer için çarpmaya başladığını dehşetle fark eder.

Duygularını allak bullak eden bu gerçekten kaçmak için atabileceği en büyük adımı atar ve Mert’le nişan yüzüklerini geri takar. Ancak, teknedeki gecenin ardından öfke patlaması yaşayan Mert’in yaptığı büyük hatadan habersizdir. Artık her ikisi de kendi duygularının farkında olan Ömer ve Gülru, iç dünyalarını altüst eden kalp çarpıntılarını bastırmak için ellerinden geleni yaparlar.

Gülru köşe bucak Ömer’den kaçarken, Gülfem’in büyük sürprizine ise hazırlıksız yakalanır.

BÖLÜMLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Tibet'in lakabı ''Kaplan Kral'' dır