X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

11.Bölüm

Gülfem’in sürpriz intikamı, Gülru için gerçek bir duygusal sınava dönüşür. Gülru sınavı başarıyla geçebilecek midir? Gülru ve Gülfem arasındaki mücadeleden habersiz olan Mert ise, aklının ucundan geçmeyen pırıltılı dünyayı adımlamak için inatçıdır.

Mert’in ne olduğunu şaşırmış ukala tavırları, Gülru’yu en az Gülfem kadar şaşırtır. Gülru o geceyi kendine verdiği büyük bir sözle kapatırken, gece sadece Gülru için değil, Ömer ve Gülfem ilişkisi için de dönüm noktası olur. Gülfem, Ömer’in kendinden uzaklaştığının farkındadır. Ömer ise, son günlerde karışan duygularını ilk kez bir başkasına yüksek sesle dile getirir.

Ancak, kalbiyle ilgili büyük sırrın güvenilmez birinde olduğunun farkında değildir. Gülru’nun Ömer’e hissettikleri ise bir başka kötü niyetli kişi tarafından Gülfem’e fısıldanmak üzeredir. Bu sırada Ömer, sonunda Mert’in tahriklerine kapılır ve ilk kez ona karşılık verir. Herkesi şoke eden kavganın ardından Gülfem, Güllerin Savaşı’ndaki en ağır silahını ateşler.

BÖLÜMLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Ömer'in erkek kardeşinin adı Şevki'dir