X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

12. Bölüm

Mert, Gülru ile evlilik için geri sayıma başlıyor.
 
Gülfem’in evlilik atağı karşısında Ömer ve Gülru neye uğradıklarını şaşırırken, Mert’in ayakları yerden kesilir. Duygusal olarak köşeye sıkışan Gülru, Mert’e karşı suçluluk duygusu içindedir ve ne yapacağını bilemez. Evlilik için geri sayıma başlayan Mert, Mine’nin kuşatması altında yaptığı bir anlık hatanın bedelini ödemek üzeredir.

Tamamen Gülru’dan kurtulmaya odaklanmış olan Gülfem ise, Cihan’ın kendisine ödeteceği bedelden habersiz tehlike altındadır. Ömer ve Gülru yeni bir duygusal sınavın eşiğindeyken, Yonca bombayı patlatır. Yonca’nın tehlikeli hamilelik oyunu ve Cihan’ın evden kaçmasıyla ortalık karışır.

Bütün karmaşanın içinde hayat, birbirlerinden uzak durmaya çalışan Ömer ve Gülru’ya, Mert ve Gülfem’i altüst edecek küçük bir sürpriz hazırlar. 

BÖLÜMLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Şevket ve Mebrure aşk evliliği yapmıştır