X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

13. Bölüm

Gülru ve Ömer’in beklenmedik bir şekilde başbaşa kalmak zorunda olmaları, bastırmaya çalıştıkları duyguları su üstüne çıkarıyor. Birbirlerine bazı itiraflarda bulunurlarken, ikisi de bundan böyle hiçbir şeyin aynı olamayacağını farkına varıyor.
 
Gülru ve Ömer’in beklenmedik bir şekilde başbaşa kalmak zorunda olmaları, bastırmaya çalıştıkları duyguları su üstüne çıkarır. Birbirlerine bazı itiraflarda bulunurlarken, ikisi de bundan böyle hiçbir şeyin aynı olamayacağının farkındadır. Cahide’den duyduklarıyla irkilen Gülfem, tekneden inerken onları görünce Gülru’ya karşı iyice bilenir ve bunun acısını çıkarır.

Mebrure’den onu öldürmeyi isteyecek derecede nefret eden Şevket, ondan kurtulmanın bir yolunu bulduğunu düşünürken, Yonca ise Taner’i iyice köşeye sıkıştırmıştır. Ömer, Gülru’ya olan duyguları nedeniyle karar verdiği adımları atmak üzereyken, Gülfem’in uyguladığı taktik tutar ve Salih, Gülru’yu Mert’le bir an evvel evlendirerek herkesin ağzını kapamak isterken, beklenmedik bir olay herkesi şoke edecek bir sonuca yol açar.

BÖLÜMLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Halide, Gülru ile Gülfem'in kardeş olduğunu söylemiştir