X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

16. Bölüm

Mert, Gülru’yu kaçırıyor ve ardından da Gülru için kabus dolu anlar başlıyor.  
 
Gülfem, Gülru'nun sürprizinin şokunu yaşarken, Gülru kendisini bekleyen tehlikeden habersiz, Ömer'le buluşmak için dışarı çıkar. Ama karşısında Ömer'i değil Mert'i bulur.

Bu hayatının en unutulmaz kâbusunun başlangıcı olur. Gülru'nun ortadan kaybolması herkesi şaşkına çevirip telaşlandırırken, paparazziler haber peşine düşerler ve Gülfem'in başını ağrıtırlar.

Yonca kardeşinin kaybolmasından suçluluk hissederken Taner, Çiçek'e destek olmak ister. Bir dakika bile gözünü yummadan Gülru'yu arayan Ömer, polislerden önce onu bulduğunda, büyük bir sürprizle karşılaşır. 

BÖLÜMLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Onur, Gülru'ya evlenme teklif etmiştir