X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

6.Bölüm

Paparazziler tarafından birlikte görüntülenen Gülru ve Ömer, gazetelerin magazin sayfalarına manşet oluyor. Ardından da Mert ortalığı ayağa kaldırıyor.
 
Paparazzi şokunu atlattıklarını düşünen Gülru ve Ömer’in, Yonca ile Taner’i arama macerası devam ederken, onları birlikte gören Gülfem neye uğradığını şaşırmıştır. Ömer ve Gülru’yu birlikte gördüğü an, gözlerinin önünden gitmek bilmez, Gülfem şimdiye kadar hiç ciddiye almadığı Gülru’ya dikkat kesilir.

Paparazzi konusu Ömer’in düşündüğü gibi atlatılmaz ve ertesi gün Gülru ve Ömer, kendilerini magazin sayfalarını süslerken bulur. Gazete haberi müştemilata ve her iki köşke de bomba gibi düşer. Fakat bomba asıl Mert, gazeteyi gördüğünde patlayacaktır. Okudukları karşısında gözü dönen Mert’in yıkıcı tepkisi Gülru’yu yerle bir ederken, Mert’in hedefinde Ömer vardır.

Gülfem ise artık Gülru konusunda sabrının son noktasındadır. Ömer’e karşı soğukkanlılığını koruyarak Gülru ‘meselesi’ ile ilgilenmeye karar verir. Gülru’nun çırpınışlarına aldırmayan Mert, sonunda Ömer’le karşı karşıya geldiğinde yaşanacaklar, Gülru’nun hafızasından kolay kolay silinmeyecektir.

BÖLÜMLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Halide, Gülru ile Gülfem'in kardeş olduğunu söylemiştir