X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

8.Bölüm

Ömer’in Gülru’ya olan ilgisi, Gülfem için giderek katlanılmaz bir hal alıyor.
 
Yonca’nın yaptıklarıyla çılgına dönen Gülfem’in öfkesi Gülru’yu sarsar. Gülru ve Yonca, Cahide ve Gülfem’in işbirliği ile neye uğradıklarını şaşırırken, kolyenin yokluğu olayları büyütür. Sadece köşk ve müştemilat değil, mahalle de fırtınadan nasibini alır. 

Ömer’in Gülru’ya olan ilgisi Gülfem için giderek katlanılmaz bir hal alırken, sadece Gülfem değil, Mert de Ömer’le ilgili tetiktedir. Diğer yanda, Mert’in varlığını kıskanan Cihan’ın geçirdiği krizler şiddetlenmeye başlar. Cihan’ın Mert’le ilgili duygularını fark eden Gülru, Cihan için oldukça radikal sayılacak bir adım atar. Ancak hiçbir şey planladığı gibi gitmez ve Gülru kendini bir anda, Gülfem ve Ömer’le birlikte hiç beklemediği kadar zor bir durumda bulur. 

BÖLÜMLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Yener, Gülru'nun kuzenidir