X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

9.Bölüm

Gülru, Gülfem’in doğum gününde herkesin ağzını açık bırakan bir adım atıyor ve Güllerin Savaşı’nın tohumlarını da atıyor.
 
Gülru ve Mert’in duydukları her ikisini de, Ömer ve Gülfem’le karşı karşıya getirir. Mert, Ömer’in Gülru’nun peşinde olduğundan artık eminken, Gülru ise Gülfem’e karşı ilk kez kendisini ezdirmez. Gülfem, Gülru ile ilgili geri adım atmak zorunda kalırken, Mert nişan yüzüklerini yeniden takmaları için Gülru’ya olan baskısını arttırır.

Ömer ise adım adım Gülru’ya olan ilgisiyle yüzleşmeye başlar. Gülfem’in tavırlarıyla günden güne hırslanan Gülru, Gülfem’in doğum gününde herkesin ağzını açık bırakan bir adım atar ve günlerin acısını çıkarır. Güllerin Savaşı’nın tohumları artık atılmıştır. 

BÖLÜMLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Gülru, köşkten taşındıktan sonra mağazalarda çalışmıştır