X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

100. Bölüm-FİNAL

Gümüş’ten muhteşem veda!

Kendi böbreğini vererek kocası Mehmet’i hayata döndüren Gümüş’ün beklediği mucize gerçekleşir. Hastaneden, aşkı Mehmet ile birlikte taburcu olur. Ancak Gümüş’ün bünyesi geçirdiği ameliyattan dolayı zayıf düşmüştür. Bu gerçeği herkesten gizleyen Gümüş kendi hayatını riske atmaktadır.

 Evdekileri iyi olduğuna inandıran Gümüş kısa süreli baygınlıklar geçirmeye başlar. Mehmet iyileşti derken, bu kez de Gümüş rahatsızlanmıştır. Mehmet, Gümüş’ tekrar hastaneye yatırmaya ikna etmeye çalışır.


Bütün soruların cevabı bu akşam yayınlanacak son bölümle cevaplanırken, Gümüş’ün izleyicilere büyük bir sürprizi de var. Dizinin sevenleri Şadoğulları’nın 13 yıl sonraki hayatlarına, sevinçlerine, hüzünlerine ve mutluluklarına da tanık olacak ve sürpriz finali ile çok şaşıracaklar.

BÖLÜMLER