X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

16. Bölüm

Yalıda sürpriz gelişmeler var

Mehmet, Gümüş'ü ve kendisini mafyanın elinden zor bela kurtarır. Ancak onları bu kez de yalıda büyük bir sürpriz beklemektedir. Defne'yi alıp götüren M. Fikri'dir. Defne'nin varlığından haberdar olan M. Fikri, kendisinden bunu sakladıkları için başta Pınar olmak üzere herkese bir ders vermek ister. Defne'nin gelişi ile yalıda büyük sevinç yaşanır. Mehmet bu sırdan kurtulduğu için mutludur. Ancak Onur, Defne'nin babasının kendisi olduğunu açıklayınca Mehmet küplere biner. İki dosttun arası açılır. Mehmet hem Pınar'a hem de Onur'a kırılır. Gümüş, Mehmet'le Onur'un arasını düzeltmeye çalışır ama Mehmet, Onur'u affetmez. Ahmet, Şeref'e boşanmak istediğini söyler. Şeref bunu büyük bir olgunlukla karşılar. Fakat niyeti Ahmet'i yeniden kazanmak ve aşık olduğu Zeynep'i ortadan kaldırmaktır. Vakit kaybetmeden planlarını sinsice uygulamaya başlar.

Gümüş'ün başarısının hala etkileri sürmektedir. Derin onunla röportaj yapar ve iyi birer arkadaş olurlar. Derin, Mehmet ile de çok iyi anlaşır. Gümüş'ün bu başarısı üzerine Şadoğulları Tekstil'e sipariş yağar. Mehmet, Gümüş'e ayrı bir mağaza açmaya karar verir. Bahar, Berk'i eve döndürmek için Tuğçe'den yardım ister. Gümüş ve Mehmet'i ise büyük bir sürpriz beklemektedir.

BÖLÜMLER