X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

17. Bölüm

Gümüş'ün Mehmet'e sürprizi var

Hamile olduğunu öğrenen Gümüş şoktadır. Anne olmayı çok arzulayan Gümüş bu habere bir türlü sevinemez. Çünkü Mehmet baba olmayı istememektedir. Gümüş bu durumu Mehmet'ten saklar. Onur ve Pınar ise evlilik planları yapmaktadır. Uygun bir fırsatını bulup bunu M. Fikri'ye söylemek isterler. Ancak babaları Ahmet'in başka bir kadınla ilişkisi olduğu onun için Şeref'i terk edeceği haberi yalıda bomba gibi patlayınca evlilik planları suya düşer. Herkes el birliği ile Ahmet'i Zeynep'ten ayırıp eve döndürmek için el birliği yapar.

Tuğçe ve Berk cephesinde ise işler yolunda gitmemektedir. Yalıda her şeyi hazır bulan Berk, Tuğçe'nin günlük yaşamına ayak uyduramaz ve olay çıkar. Bahar ise esrarengiz hayranı ile akşam yemeğe çıkmayı kabul eder. Tarık ise oğlu Doğuş'a bakmaktadır. Tarık zor durumdadır. Çünkü Doğuş'un annesi göğüs kanseridir. Gümüş birkaç kez Mehmet'e hamile olduğunu söylemek ister. Fakat bunu başaramaz.

Bu arada Derin hayatlarına iyice girmiştir. Hep beraber konsere gitmek için plan yaparlar. Önce Defne hastalanır ve Pınar gitmekten vazgeçer. Gümüş ise hamile olduğu için halsizdir ve bulantısı vardır. O da konsere gitmekten cayar. Mehmet ve Derin beraber giderler. Mehmet çok güzel bir gece geçirir. Derin ve Mehmet çok iyi anlaşmaktadırlar.

BÖLÜMLER