X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

2. Bölüm

Mehmet, Gümüş ile evleniyor

Nikahı terk ederek evden kaçan Mehmet'in bu tavrı bütün aile bireylerini, en çok da babası Ahmet'i üzer. Bu acıya dayanamayan Ahmet geçirdiği kalp krizi sonrası apar topar hastaneye kaldırılır. Bu sırada Mehmet en yakın arkadaşı Onur'un yanına sığınmış geleceği hakkında planlar yapmaya, yaptığı hareketin doğru olup olmadığını düşünmeye başlamıştır. Bir ara Onur'un telefonuna gelen çağrı Mehmet'in planlarını yine yarım bırakır.

Babasının hastanede yattığını ve durumunun ağır olduğunu öğrenen Mehmet hemen yanına gider. Hastanede babasını gören Mehmet yeniden Gümüş'le evlenme kararı alır. Bu haber nikah sonuna kadar Gümüş'ü mutlu etse de nikahtan sonra yaşacakları genç kızın yeniden üzülmesine neden olacaktır. Bu arada daha Mehmet'le arasındaki sorunları çözemeyen Gümüş bu kez de kayınvalidesi Şeref'le karşı karşıya kalır ve yaşanan tartışmanın ardından yeni gelişmeler ortaya çıkar.

BÖLÜMLER