X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 255507010


Varnish cache server

20. Bölüm

Yalıda düğün telaşı var!

Şadoğulları'nda evlilik telaşı yaşanmaktadır. Pınar ve Onur sonunda evleneceklerdir. Herkes düğün için heyecanlıdır. Pınar çok streslidir. Hiçbir şeyi beğenmez. İşe giren Berk, Pınar'ın düğününe davetli olarak değil de organizasyon firmasının garsonu olarak katılınca ailede yeni bir skandal patlak verir. Aşkı ile ailesi arasında kalan Ahmet ise istemeyerek de olsa köşke geri döner. Buna en çok Şeref sevinir. Ancak çocukları için dönen Ahmet, Şeref'le odalarını ayırmak isteyince yine olay çıkar.

Gülsün ise, Tarık'ın oğlu Doğuş'a gittikçe daha da yakınlaşır. Tarık bu fırsatı Gülsün ile barışmak için kullanır. Derin ile Mehmet'in samimiyetinden şüphelenen Gümüş gergindir. Gümüş, Mehmet ile konuşmayı dener. Fakat Mehmet, Derin ile aralarındaki sırrı söylemez. Gümüş daha da kuşkulanır. Üstelik kuşkularında haklı da çıkar.

Düğün günü Derin, Gümüş'e Mehmet'e aşık olduğunu açıklar. Duydukları karşısında Gümüş üzüntüden kendini kaybeder. Düğün, tekne ile denize açılarak devam ederken, Gümüş ortadan kaybolur. Mehmet, Gümüş'ün peşinden gider. Onu yalıda bulur. Gümüş'ün bu davranışına anlam veremez. Gümüş, Derin ile konuştuklarını Mehmet'e söyler. Mehmet onu kıskançlıkla suçlayınca Gümüş daha fazla sinirlerine hakim olamaz ve aralarında büyük bir kavga çıkar. Artık hiçbir şey ikisi için de eskisi gibi olmayacaktır.

BÖLÜMLER