X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

13.Bölüm

Annesinden sorularına cevap alamayan Zeynep çok değişiyor. Eski Zeynep gidiyor ve yerine isyankar, asi bir Zeynep geliyor.

Tayfun ile konuşan Cihan duydukları karşısında çok şaşırmıştır. Peki, Zeynep’in babası Tayfun değil ise kimdir? Bu soru kafasını kurcalayan Cihan’ın aklına Zeynep’in gerçek babasının kendisi olma ihtimali ilk kez gelir. Demet ile Zeynep’in arası da çok gergindir. Annesi ile konuşmayan Zeynep tamamen değişmiştir. Saçını okul kurallarına aykırı boyadığı yetmezmiş gibi, hocalarla da takışıp disipline gönderilir. Zeynep’in bu davranışlarına nasıl bir tepki vermesi gerektiğini bilemeyen Barış, Kerem ile konuşur. Herkes akıl verirken, Zeynep’i gerçekten tek anlayan Kerem’dir. Barış’ın öğretmen tavrından sıkılan Zeynep, içindeki sıkıntıyı atmak için Kerem ile takılmaya karar verir. İkili Zeynep’in isteği üzerine bar bar gezerler. Ancak kafası fena bozuk olan Zeynep, her gittiği yerde olay çıkartarak Kerem’e zor anlar yaşatır.

Hastaneden taburcu olan Melis’i psikoloğa götüren Tülin’i, Cem bir türlü rahat bırakmaz ve ısrarla arar. İlgisine karşılık göremeyince de Cem’den Tülin’e hiç beklemediği ve onu çok zor durumda bırakacak bir mesaj gelir. Kerem’in hastanede kendisine gösterdiği yakınlıktan umutlanan Melis, onunla baş başa kalmanın yollarını arar.

Cihan, Demet’e; Zeynep’in babasının gerçekte kim olduğunu sormaya gider. Zeynep’in gönlünü almak için elinde çiçekle kapısında gelen Barış, ummadığı bir manzara ile karşılaşır.

BÖLÜMLER