X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

14.Bölüm

Kerem her ne kadar Zeynep’ten kaçmaya çalışsa da bunu başaramıyor ve ikili okulun deposunda kilitli kalıyor.

Demet ile Zeynep’in arasını düzeltmek için devreye Cihan girer. Cihan’ın davranışlarındaki bu değişiklik Zeynep’e garip gelir. Jale’nin Cihan’a yeni bir mektup yazdığını öğrenen Demet, fena köpürür. Üstelik Cihan’ın mektubu okuyup okumadığından da emin olamazlar. Cem ise, rengini iyice belli eder. Tülin sandığından daha büyük bir belaya bulaşmıştır.

Kerem’in havai fişekleri kendisine yardım için hazırlamadığını öğrenen Barış, onunla konuşmaya gider. İki kardeş gibi yakın arkadaşın arası ilk kez açılır. Kerem’e destek olmak isteyen Can, ona; Barış’a, Zeynep’e aşık olduğunu itiraf etmesi konusunda baskı yapar. Kerem’e inat Barış ise, Zeynep ile daha fazla ilgilenmeye başlar. Flörtlerinin 1. ayı için sürpriz hazırlar. Zeynep de altta kalmak istemez. Okuldaki gizli yerlerinde ona hoşuna gidecek bir şey planlar. Ancak Cihan Hoca’nın ondan bir müsabaka için kan testi istemesi planlarını bozar. Zeynep, Kerem’den yardım ister. Kerem, Barış için yardımı kabul eder. Barış’a Yağmur ile buluşmak için not gönderen Zeynep, Cihan Hoca ile hastaneye gider. Kerem ise Zeynep’in istediklerini almakla meşgul olur. Kan aldırmaktan korkan Zeynep’e Cihan destek olur. Hatta o da aldırır. Kerem ile Zeynep okulda buluşurlar. Ancak olaylar hiç beklenmediği gibi gelişir ve ikili okulda kilitli kalır. Kerem, Zeynep’ten ne kadar kaçmaya çalışsa da, kader onları bir araya getirmektedir. Ancak ikilinin yokluğu çabuk anlaşılır. Üstelik birlikte oldukları da ortaya çıkınca işler daha da karışır.

Cihan’ın davranışlarından şüphelenen Demet, Murat sayesinde onun DNA testi yaptırdığını öğrenir.

Barış ile arasını düzeltmek isteyen Kerem, beklenmedik bir karar alır. Bunu açıklamak için de Barış ve Zeynep’in buluştuğu kafeye gider. Kerem beklenmedik sürprizi ile ikisini de çok şaşırtmayı başarır.

BÖLÜMLER