X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

18.Bölüm

Yağmur, beklenmedik bir şekilde Kerem’e saldırıyor. Ancak hedef araya girmek isteyen başka bir isim oluyor.

Kerem tarafından sırrı bütün okula yayılan Yağmur, elinde bıçakla bunun bedelini ödetmek için harekete geçer. Kerem’e saldıran Yağmur’un hedefi ile arasına beklenmedik bir kişi girer. Kerem çok üzgündür ve bunu nasıl telafi edeceğini bilemez. Zeynep ise Kerem’den iyice nefret etmeye başlar.

Cihan, Tülin’deki garipliği fark eder ve ne olduğunu sorar. Konuşmak için Sevim ise Cem’i çağırır. Ancak Cem’in elinde Sayerler'e karşı kozu vardır ve onu kullanmaktan çekinmez. Sevim, bunu Ahmet ile konuşmaya gider. Cem’in kontrolden çıktığını düşünen Ahmet, olaya el atmaya karar verir.

Sayer Koleji basketbol takımının önemli bir karşılaşması vardır. Ancak son olaylar nedeniyle Barış’ın oynaması riske girer. Cihan Hoca, Kerem’in oynamasını ister. Yağmur ise okulu bırakır bir daha dönmek istemez. Can ise Yağmur’dan vazgeçmeye niyetli değildir. Onu dönmesi için ikna etmeye çalışır.

Sevim Hanım ile yaptığı konuşmadan sonra Cem, kendini iyice kaybeder ve Tülin’i zorla eve çağırır. Ancak işler çığırından çıkar ve bir kaza yaşanır. Demet de moda evinden son çalışmaları göstermek üzere Cem’in evine gönderilir.

Barış’ın sağlığını tehlikeye atmak istemeyen Zeynep, maça çıkmasını engel olmak için onu odaya kilitler. Fakat Barış, kendi yöntemleri ile maça yetişmeyi başarır. Hem Yağmur hem de Can’ın, Kerem’in son yaptıkları ile ilgili Zeynep’i suçlamaları onu fazlası ile şaşırtır. Kerem’den bu sorunun cevabını kendi duymak ister. Ancak maçta darbe alan Barış’ın kanaması vardır, yerine Kerem girer. Kerem maçı Barış için kazanmak zorundadır.

BÖLÜMLER