X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

20.Bölüm

Kerem ve Barış, Aksel’e hak ettiği dersi veriyor. Ancak o da kolay pes etmiyor ve aralarındaki savaş daha yeni başlıyor.

Her şeyden habersiz olan Kerem tetikçinin peşindedir. Tetikçi de aldığı emri uygulamak üzere harekete geçer. Ufuk, Ahmet Bey’in yanına konuşmaya gider. Ona, Kerem’in Zeynep’e yardımcı olmak üzere cinayet ile ilgili bir şüpheliyi takip ettiğini söyler. Tetikçiyi arayan Ahmet çok geç olmadan onu durdurmaya çalışır.

Tüm delillerin annesinin aleyhinde olduğunu bilen Zeynep çok üzgündür. Zeynep’e hiç ummadığı destek Kerem’in sayesinde Melis’ten gelir. İlk kez Zeynep ile Melis arasındaki buzlar kırılmaya başlar.

Barış ise Ahmet ile konuşmaya, gazetedeki adamın gerçekte kim olduğunu öğrenmeye gider. Fakat duydukları hiç de beklediği şeyler değildir.

Cihan, Demet’i çıkartmak için elinden gelen her şeyi yaparken Tülin de Cem’in evine gider. Cenaze ve baş sağlığı ziyaretlerini fırsat bilerek evinden gizli kamera kayıtlarının olduğu bilgisayarı almaya çalışır ancak, tetikçi de aynı şeyin peşindedir.

Kerem’i takip eden başka birileri daha vardır. Üstelik onun Barış ile olan gizli yerini de keşfetmişlerdir. Zeynep ise bu süreçte kendisini yalnız bıraktığı için Barış’a kızar ve ikili kavga eder. Melis onları barıştırmak için gizli yerlerinde bir buluşma ayarlar. Kızların önce geldiği yere Barış ve Kerem yerine davetsiz misafirler gelir. Kızların yaşadığı korkuyu gören Kerem çılgına döner. Barış intikam almak istiyorlarsa, acele etmeden planlı yapmaları konusunda onu ikna eder.

Demet’in ise mahkeme günü gelip çatar. Serbest bırakılması için bir mucize gerekmektedir.

Kerem ve Barış, Aksel’e hak ettiği dersi verirler. Ancak o da kolay pes edecek biri değildir. Ve aralarındaki savaş daha yeni başlamıştır.

BÖLÜMLER