X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

24.Bölüm

Kerem’in itirafı Zeynep’i şok ediyor. Ve, Kerem’e aşık olduğunu bir türlü kabul edemeyen Zeynep’i büyük bir sürpriz bekliyor.

Kerem’in itirafı Zeynep’i şok eder. Kerem ise aylardır içinde sakladığı büyük bir yükten kurtulmuştur. Fakat aynı şey, ne Barış ne de Melis için geçerli değildir. Barış terk edilmenin acısını yaşarken, Melis utancından yerin dibine girer. Onu eve hiç ummadık bir isim bırakır ve teselli etmeye çalışır. Barış, her zaman ki gibi Kerem’e gelir ve ondan yardım ister. Zeynep’in Barış’ı terk ettiğini öğrenen Kerem, buna kendi itirafının neden olduğunu düşünür. Fakat Barış kolay vazgeçecek gibi değildir. Zeynep’in gönlünü kazanmak için her yolu deneyecektir.

Zeynep’teki değişiklik Yağmur’un gözünden kaçmaz. Zeynep, Kerem ile aralarında geçenleri bir tek ona anlatır. Kendi bile hala kabul edememiştir yaşadıklarını. Yağmur ne kadar ısrar etse de Zeynep, ne Kerem’in aklını karıştırdığını ne de ona karşı hissettiklerini kabul etmez. Zeynep kurtuluşu okula gitmemekte bulur. Kerem de bir tek Can ile dertleşebilir.

Melis bunalıma girer. Barış ise Zeynep’e bir yüzük alır ve onunla konuşmaya gider. Zeynep’e olan aşkından etrafındaki herkesi kırıp döken Kerem için ise, verdiği zararları tamir etme zamanıdır. Kerem’in Melis’ten özür dileyeceğini öğrenen Zeynep, buna bozulur ama belli etmez. Hatta Kerem’e yardımcı olmaya gönüllü olur ve onları barıştırmak için o da bir sürpriz hazırlar. Ancak esas büyük sürpriz, Kerem’e aşık olduğunu bir türlü kabul edemeyen Zeynep’i beklemektedir.

BÖLÜMLER