X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

25.Bölüm

Zeynep ve Kerem, ıssız bir kulübede, bir kez daha baş başa kalıyor.

Zeynep, Kerem’e olan duygularını kabul etmeye hazır değildir. Kurabiyeleri gören Yağmur, onu sıkıştırsa da Zeynep her şeyi inkar eder. Barış ise çok kırgındır. Kimse onu teselli edemez.

Melis’e kendini affettirmeye çalışan Kerem, onu mekanına getirmesi gereken Zeynep’in aslında ona hiçbir şey söylemediğini anlar.

Yeni dizisi için Tülin çok heyecanlıdır. Röportaja Cihan’ı da yanında sürükler. Muhabirin Cihan’a basketbol kariyerine yönelik sorduğu soruya Tülin’in verdiği cevap ikili arasında tatsızlık yaşanmasına neden olur.

Kafasını toparlamak isteyen Zeynep, Yağmur’la Canlar’ın dağ evine gider. Ancak Zeynep’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Can, Kerem’i de davet etmiştir. Bu plandan habersiz olan ikili, daha karşı karşıya geldikleri ilk dakikada büyük kriz yaratırlar.  Önce gitme kararı alan Kerem, Zeynep’i sinir etmek için kalmaya karar verir. O kalınca Zeynep gitmeye çalışır. Tartışan ikili kendilerini Can’ın arabasında giderken bulurlar. Üstelik arabayı ehliyeti olmayan Zeynep kullanmaktadır.

Barış’ın peşini bırakmayan Begüm onu ziyaret eder. Fakat Begüm yalnız değildir. Kardeşini takip eden Aksel de bu ziyarete davetsiz misafir olarak katılır. Önce Barış’ı uyarır, ardından da bu hafta sonu aynı anda ortalıkta hem Kerem’in hem de Zeynep’in olmamasının nedenini sorar. Kerem’e güvenmemesini, ona hayatının kazığını atmaya hazırlandığını söyler. Kafası karışan Barış, araştırdıkça Aksel’in doğruyu söylediğini düşünmeye başlar. İçine kurt düşen Barış, Sedat ile Canlar’ın dağ evine doğru yola çıkar. Zeynep’in hatası sonucu, ikili yollarına yayan devam ederler. Ormanda bir kez daha başbaşa kalan Kerem ve Zeynep, geceyi geçirecekleri bir yer ararlar. İkilinin telefonları çekmediği için kimseye ulaşamazlar. Son anda Kerem’in bulduğu bir kulübeye sığınırlar. Bütün geceyi birlikte geçirecek olan ikili gergindir. Bir anda karşılarında Barış’ı bulan Yağmur ve Can ise ne diyeceklerini şaşırırlar. Zeynep’in yürüyüşe gittiğini söylerler. Saatler geçip gelmeyince de hep birlikte Zeynep’i aramak zorunda kalırlar.

BÖLÜMLER