X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

26.Bölüm

Kerem yılbaşı partisi veriyor. Partinin sonunda ise Kerem’i bir sürpriz bekliyor.

Barış, her yerde Zeynep’i aramaktadır. Geceyi avcı kulübesinde birlikte geçiren ikili, kapının aniden açılması ile hazırlıksız yakalanırlar. İkiliye Barış’tan önce ulaşmaya çalışan Yağmur ve Can, Zeynep ile Kerem’e üst üste mesaj atarlar.

Melis’e aklı takılan Aksel, onu görmeye gider. Ancak beklediği ilgiyi göremez. Üstelik Melis, Kerem’i affetmiştir.

Kerem, Barış’ı dağ evine getiren şüphenin kaynağının Aksel olduğunu öğrenir. Kerem ve Aksel birbirlerine meydan okurlar. Aksel harekete geçer ve bu kez sonuna kadar gitmekte kararlıdır.

Melis sorularıyla Zeynep’i köşeye sıkıştırır. Zeynep aşkının önündeki büyük engellerle ilk kez yüzleşir. Kerem ve Zeynep zor bir kararın eşiğine gelir. Herkesin iyiliğini düşünerek doğru olanı yapmaya karar verirler.

Okulda ise Sedat yılbaşı çekilişi düzenler. Kimse çektiği ismi söylemeyecek, yılbaşına kadar sır gibi saklayacaktır.

Abisinin Levent ile konuşmalarını dinleyen Begüm, Barış’ı Aksel’in planlarına karşı uyarır. Ancak Barış ona inanmaz.

Tayfun ile Ela yılbaşı gecesi için Demet’e misafir olur. Cihan ise hazırladığı sofranın başında Tülin’in gelmesini beklemektedir. Ancak her ikisi açısından da gece beklenmedik şekilde sonuçlanacaktır.

Yılbaşı için geri sayım başlamıştır. Kerem’in düzenlediği partinin davetsiz bir misafir vardır.

Barış’ı inandıramayan Begüm, Aksel’in planını durdurmak için Kerem’le konuşur. Fakat o da Barış gibi Begüm’ün söylediklerine şüphe ile yaklaşır. Partideki gerginlik, kısa sürede arbedeye dönüşür. Aksel’in hazırlığı sürpriz, partinin orta yerinde adeta bomba etkisi yapar. 2014’e sayılı dakikalar kalmıştır. Hediyeler değiş tokuş edilmiş, hayaller kurulmuştur. Zeynep’in ise yeni yıldan tek bir dileği vardır. Peki o dilek nedir? Kerem ve Aksel arasındaki mücadeleden kim galip çıkacaktır?

BÖLÜMLER