X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

28.Bölüm

Kerem ve Zeynep, birarada olmak istemelerine rağmen, birbirlerinden uzak durmak zorunda kalıyor. Ancak tutkulu aşıklar bunu çok da başaramıyor.

Melis çok üzgündür. Zeynep’i arar ve ondan destek ister. Zeynep ise ne diyeceğini şaşırmıştır. Ancak hırçın yüzü yeniden ortaya çıkan Melis kararlıdır. Ne pahasına olursa olsun, küpenin sahibini bulup, ona gününü gösterecektir. Araştırmasını gizli tutmaya karar veren Melis, Aksel’den yardım ister. Aksel, yardım etmeyi kabul eder ancak bir şarttı vardır.

Kerem ve Zeynep ise birarada olmak istemelerine rağmen, birbirlerinden uzak durmak zorundadırlar. Fakat tutkulu aşıklar bunu çok da başaramazlar.

Jale uzun zaman sonra evine dönmüştür. Bu masum geri dönüşün altında ise farklı amaçlar yatmaktadır. Cihan, Jale’ye yıllardır sakladıkları yüzünden çok öfkelidir. Onu hayatından çıkarmaya karar verir. Demet ikili arasında arabuluculuk yapmaya çalışır.

Zeynep, Jale Hoca’nın dönüşü için evde mini kutlama partisi düzenler. Partiye Barış da gelir. Kerem’in internet, telefon gibi yaptığı tüm görüşmeleri takibe aldıran Melis, şüphelendiği tüm numaralara Kerem’miş gibi mesaj atarak tuzak kurar.

Begüm’ün ısrarlı tavrına yenik düşen Barış, sonunda dışarı çıkma teklifini kabul eder. Ancak Begüm ile takılmak ona oldukça pahalıya patlar.

Jale ile Cihan arasında ipler iyice gerilir. Cihan, onun üzerine yürür. İkilinin kavgasına beklenmedik birisi kulak misafiri olur.

Melis sonunda Kerem’in bir açığını yakalar. Melis küpenin sahibini bulmuştur.

BÖLÜMLER