X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

29.Bölüm

Zeynep’ten vazgeçmek istemeyen Kerem’in önüne, hiç beklemediği yeni bir engel çıkıyor.

Kerem’in kendini aldattığına emin olan Melis, sonunda aradığı şüpheliyi bulmuştur. Dilan’ın yardımı ile şüphelendiği kişiye bunun bedelini ödetir. Ancak Melis’in kestiği ceza, başına hiç ummadığı büyüklükte bir dert açar.

Gece ansızın kapıları çalınan Cihan ve Tülin, kızları adına hesap vermek zorunda kalırlar. Cihan, Melis’in Kerem’i bu kadar, hatta takıntılı derecede sevmesi karşısında bir takım önlemler almak zorunda kalır. Hiç bir şeyden haberi olmayan Kerem de, daha fazla uzatmadan Melis ile yolları ayırmaya karar vermiştir. Cihan’dan Kerem’in her şeyi bildiğini öğrenen Demet, Kerem’i karşısına alır ve ondan Zeynep’in peşini bırakmasını ister. Kerem ile buluşmayı bekleyen Zeynep, karşısında Barış’ı bulur. Barış’ın tavrı Zeynep’i çok üzer. Begüm ile beraber gittikleri kafede Barış, saldırıya uğrar. Bunu duyan Kerem, Barış’a yapılanların bedelini ödetmeye kararlıdır.

Aramalarına bir türlü cevap vermeyen Kerem’in, kendisine neden uzak davrandığını anlayamayan Zeynep, evde duymaması gereken bir sohbete kulak misafiri olur. Duyduğu sır onu çılgına çevirir. Her taraftan kendini köşeye sıkışmış hisseden Kerem, bir karar verir.

BÖLÜMLER