X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

4. Bölüm izle

Kerem kafayı bu kez de Cihan Hoca’ya takmıştır, onu okuldan attırmak için plan kurarken,  Zeynep ise ilk yarışına hazırlanmaya başlar.

Kerem, Zeynep’i koruduğu için Cihan Hoca’ya takmıştır ve onu okuldan attırmak için elinden geleni yapar. Eğer Cihan Hoca engelini ortadan kaldırırsa Zeynep’e gününü göstermesi kolaylaşacaktır. Hemen annesi ile konuşup onu okuldan kovmasını ister. Aniden bayılan Jale ise hastanededir. Durumunu herkes sakladığı için kimse ne olduğunu anlamamıştır. Zeynep, hemen Cihan Hoca’yı da arayarak Jale’nin sağlık durumu ile ilgili onu da bilgilendirir. Cihan da onu görmek için hastaneye doğru yola çıkar. Demet de en yakın dostunun yanı başındadır. Fakat içine bir kuşku düşer. Evde bulduğu çok sayıda ilaç hakkında hastanedeki doktoru ile konuşup gerçekte ne olduğunu araştırmaya başlar. Annesi tarafından teklifi reddedilen Kerem, bu kez Cihan Hoca’yı kendi yöntemleri ile alt etmeye karar verir. Zeynep’in ise ilk yarışı vardır gece gündüz bu yarış için hazırlanmaktadır. Fakat Kerem yine onun siniri bozacak bir hamle yapmakta gecikmez. Barış, ikilinin arasına girer ve Zeynep’i yine kurtarır. Bu durum Kerem ile Barış’ın arasında ilk kez büyük bir gerginliğe neden olur. Kerem’in yanlış yolda olduğunu fark eden babası Ahmet uzun zamandan sonra ilk kez oğlu ile ilgilenmeye başlar. Jale hastane doktoru ile konuşup, onu susması için ikna eder. Kerem, Barış’ın gönlünü almak için Melis ile Behice Anneanneye gelir. Fakat orada Barış ve anneannesinin dışında beklenmedik bir misafir daha vardır. Zeynep’i bir türlü alt edemeyen üstelik Cihan Hoca’ya da istediği dersi veremeyen Kerem’in aklına başka bir fikir gelir. Ancak  bu kez çok fazla ileri gider.

BÖLÜMLER