X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

43.Bölüm

Kanal D’nin büyük beğeniyle izlenen gençlik dizisi “Güneşi Beklerken” bu akşam da temposu yüksek, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Dizinin bu bölümünde; Zeynep ve Kerem buluşmak için biraraya geldiklerinde, esrarengiz kişiler tarafından kaçırılıyor.  Zeynep'in çıkan haberlere inandığını gören Kerem hayalkırıklığına uğrar. Kerem, ailesinin masum olduğunu ispat etmek için hırslanır. Mehmet ile konuşup, bütün gerçekleri öğrenen Barış, bu yolda Kerem'in en büyük destekçisi olur. İkilinin ilk durağı Kerem'in Güneş'i gördüğü yer olur. 

Zeynep, Kerem ile aralarının bozulmuş olmasına dayanamaz. Zeynep ile Kerem buluşmak için biraraya geldiklerinde esrarengiz kişiler tarafından kaçırılırlar.  Ahmet basında çıkan haberleri örtbas etmek için harekete geçer. Ahmet'in planı, oğlunun kaçırılması ile sekteye uğrar. Ahmet hayatının en zor kararı ile karşı karşıyadır. Bir yanda oğlu, bir yanda ise hayatına mal olabilecek gerçekler vardır. 

BÖLÜMLER