X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

50.Bölüm

Kanal D’nin büyük beğeniyle izlenen gençlik dizisi “Güneşi Beklerken” bu hafta da temposu yüksek, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Zeynep, Bora’nın erkek arkadaşı olduğunu açıklıyor. Ardından da ortalık karışıyor.

Babasını karşısında bulan Kerem, ilk şoku atlattıktan sonra ona hesap sorar. Kerem’in kendisini affetmeyeceğini anlayan Ahmet ona bir teklifte bulunur. Babası ile bir anlaşma yapan Kerem, herkesten gizli verdiği sözü yerine getirmek için harekete geçer.

Yıldız’ın ani gelişi ise Aksel’i şüphelendirir. Ona karşı soğuk ve mesafelidir. Begüm ise Aksel’in aksine yıllar sonra annesine kavuşmanın tadını çıkartır. Zeynep’i okula bırakan Bora ile Kerem arasında yeni bir tartışma çıkar. Zeynep’in Bora’nın erkek arkadaşı olduğunu açıklaması ise bomba etkisi yaratır.

Cihan ile Demet arasında soğuk rüzgarlar eserken, Tülin’in evine ise hırsız girer. Kerem’in davranışlarından şüphelenen Zeynep, onun uyuşturucu kullandığına inanır ve takibe alır. Zeynep’in yeniden kendisi ile ilgilenmesi Kerem’in çok hoşuna gider ve bu fırsatı değerlendirir. Zeynep ise çok zor bir durumda kalmıştır.

Bir yanda akşam yemek için söz verdiği Bora, diğer yanda zor durumdaki Kerem. Zeynep’in seçimi Bora ile olan kaderini belirlerken, Begüm’e doğum günü partisi düzenleyen Aksel de Kerem’in peşindedir.

BÖLÜMLER