X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

6. Bölüm İzle

Barış’ın yalanını ortaya çıkardığı Kerem’i ailesi Amerika’ya göndermeye karar veriyor. Kerem de gitmeden önce Zeynep’e bir veda sürprizi hazırlıyor.

Kerem, söylediği yalanın bu şekilde ortaya çıkmasının şokunu yaşar. Üstelik, anne - babası onu Amerika’ya gönderme kararı alırlar. Hiç beklemediği bu durum karşısında Kerem, içindeki tüm öfkesini kusar. Anne – babasını, onu başlarından atmakla suçlar ve evden çıkar. İlk hedefi, görüntüleri annesine veren Barış’tır.

Melis ise ne yapacağını şaşırır. Sinirini önce annesinden çıkartır. Ardından da babasının okula dönmeme kararını destekler. Melis’teki bu ani değişime Tülin ve Cihan hiçbir anlam veremezler.

Demet, Jale’ye yıllar sonra Cihan ile olan karşılaşmalarını anlatır. Eve çıkan Jale aslında hiç de iyi değildir ve bunu Demet’ten saklar. Demet’in çizimleri ile ilgili modaevinde sürpriz bir gelişme yaşanır.

Kimsenin kendisini sevmediğini düşünen Kerem, Amerika’ya temelli gitmeye karar verir. Ama gitmeden önce her şeyin sorumlusu olarak gördüğü Zeynep’in evine gider. Genç kızı gece vakti zorla arabasına bindirip ıssız bir yere götürür. Neye uğradığını şaşıran ve çok korkan Zeynep, Kerem’in daha önce hiç görmediği bir yüzünü görür.

Melis’i merak eden Barış onu arar ve sesi hiç de iyi gelmeyince yanına gider. Gözyaşlarına boğulan Melis’i teselli etmeye çalışan Barış, bir yandan da ne olduğunu öğrenmeye çalışır.

Kerem’in Amerika’ya gideceği haberi ise okulda bomba etkisi yaratır. Ancak bavulları hazırlanan Kerem ortalarda yoktur. Kendisine bir zarar vermesinden korkan Zeynep ve Barış birlikte Kerem’i ararlar. Cihan Hoca’nın da devreye girmesi ile olaylar hiç beklenmedik bir şekilde gelişir.

BÖLÜMLER