X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Güneşin Kızları 17. Bölüm

Nazlı, babasıyla görüştüğünü ve Haluk’un onu tehdit ettiğini annesine söylemeye kararlıdır. Güneş’in kafasında Haluk’un bir katil mi olduğu sorusu varken, Nazlı’nın baba çıkışıyla sarsılır. Güneş, Nazlı’ya Zafer’le görüşmeyeceğini söylese de genç kız kararını vermiştir. Babalarının gerçekten nasıl bir insan olduğunu bilen Selin de olaya dahil olur. Nazlı, Haluk’un gerçek yüzünü göstermek için bir plan yapar. Bu plan Nazlı’nın, Haluk ileilgili başka bir sırra şahit olmasına sebep olacaktır.

Selin ile Ali, aralarındaki ilişkinin ne olacağına daha karar verememişken, Emre videoyu görür. Ali ile yüzleşir. Ali, Selin’in onunla bir ilgisi olmadığını söyleyerek Selin’i korumaya çalışır. Hırstan gözü dönen Emre ise, Haluk’a videoyu göstermeye karar verir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Haluk ve Rana kardeştir

FRAGMANLAR