X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Güneşin Kızları 21. Bölüm

Savaş, Haluk ile yüzleşince geçmişte yaşadığı travması tetiklenir. Baygınlık geçirir ve uyandığında hiçbir şeyi hatırlamamaktadır. Nazlı, Savaş’ın geçmişi hatırlamak için hap içtiğini öğrenir ve Rana’nın karşısına çıkar. Rana’yı Savaş’a yaptıkları için suçlar. Rana daha fazla dayanamaz. Güneş’e Nazlı ile Savaş’ın ilişkisi olduğunu söyler. Haber aileye bomba gibi düşer.

Öte yandan Selin ile Ali restleşir. Ali, Selin’in tamamen kıskançlıktan böyle davrandığını söyler. Selin, bu durumu kabullenmez. Ali ile Selin iddiaya girerler. Selin, kıskanıyordur ve Ali, Selin’in kendi ağzından bunu duymaya kararlıdır. 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Evlilik sözleşmesini öğrenen kızlar, bunu normal karşılamıştır

FRAGMANLAR