X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Güneşin Kızları 29. Bölüm

Zafer, Güneş’e derdini anlatır ve yardım ister. Güneş, bir çocuğun göz göre göre ölmesine izin vermeyecektir. Kızlarla durumu paylaşır ve Nazlı Almanya’ya gidip, donör olmak istediğini söyler. Elbette ne Nazlı ne de Güneş, Nazlı’nın iliğinin işe yaramayacağını bilmemektedir.

Zafer, Haluk’a o uçağa binenin Peri olması gerektiğini söyler. Yoksa Güneş her şeyi öğrenecektir. Selin, Zafer’in eve gelmesiyle dağılır. Zafer’in karşısına çıkıp Selin’den uzak durması gerektiğini söyleyen Ali ise kendisini şok edecek büyük bir sırrı öğrenir.

Moral kazanmak için gençler beraber buz pateni yapmaya giderler. Burada Selin’in güzelliğini fark eden bir yapımcı onu deneme çekimine çağırır. Savaş kendisini dövdürtenin Haluk olduğunu öğrenince Haluk’la yüzleşir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Nazlı ve Savaş, İzmir'de tanışmıştır

FRAGMANLAR