X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

1. Bölüm izle

Kanal D’nin, başrollerini Naz Elmas ve Ali Sunal’ın paylaştıkları "Güzel Çirkin" adlı yeni polisiye- macera dizisi 1 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20:00'de başlıyor.

Naz Elmas ve Ali Sunal dizide; birbirlerine siyah ve beyaz kadar zıt olmalarına rağmen, cinayet masasında birlikte çalışmak zorunda olan “Komiser Nazlı” ve “Komiser Murat” karakterlerini canlandırıyorlar. Murat’ın birlikte çalıştığı genç polis “Şenol” karakterini Cahit Gök canlandırırken, Gözde Türkpençe ise Murat’ın başbelası nişanlısı “Nagehan” karakterini oynuyor. Dizide, Mehmet Çevik, Ali İpin ve Mihriban Er gibi usta oyuncular da yer alıyor.

Yapımını Erler Film’in, yapımcılığını İlker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Kemal Uzun’un yaptığı, senaryosunu Rüya İşçileri’nin yazdığı dizinin ilk bölümünün konusu şöyle;

Cinayet masasında çalışan Murat Komiser (Ali Sunal) bağımsız çalışmaya alışkın, rahat bir polistir. İşinde kendince emin adımlarla ilerleyen Murat için zor günler Nazlı’yla (Naz Elmas) ortak olduğunu öğrendiği an başlayacaktır. İki zıt karakterin bir araya gelmesi herkes için sıkıntılı bir sürecin başladığına işarettir. Nazlı ne kadar kibar, alımlı ve nazikse, Murat’ta bir o kadar kabadır.

İlk karşılaşmalarında Murat durumu Şenol polisin şakası sanır fakat, Müdür Remzi’nin durumu açıklamasıyla gerçekle yüzleşir. Daha birbirlerini bile kabullenemeyen iki ortak, bir anda kendilerini bir soruşturmanın içinde bulur. İlk işleri için kolları sıvayan Murat ve Nazlı soluğu olay yerinde alır. Murat’ın gözünden kaçan küçük ipuçları Nazlı’nın gözünden kaçmaz. İpuçlarının peşine düşen ve kendini tehlikeye atan Nazlı’nın imdadına ortağı Murat koşar. İlk işinde başarısını kanıtlayan Nazlı, Murat’ın ‘polislik kadın mesleği değildir’ tezini çürütmesinin haklı gururunu yaşar. Bu kurtarılışın aradaki buzları eriteceği düşünülürken, asıl olaylar yeni başlar.

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle;
Yapım: Erler Film
Yapımcı: İlker İnanoğlu
Yönetmen: Kemal Uzun
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Uygulayıcı Yapımcı: Rezzan Diniz
Senaryo: Rüya İşçileri
Sanat Yönetmeni: Aylin Aday
Görüntü Yönetmeni: İlkay Işık
Oyuncular: Naz Elmas (Nazlı), Ali Sunal (Murat), Cahit Gök (Şenol), Mihriban Er (Nazlı Anne), Ali İpin (Nusret), Nazan Diper (Zeliha), Mehmet Çevik (Asayiş Şube Müdür),Pamir Pekin (Serdar), Gözde Türkpençe (Nagehan),Kamil Güler (Kemal),Gizem Denizci (Aydan),Didem Soydan (Lena)

BÖLÜMLER