X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

5.Bölüm

Kanal D’nin, başrollerini Naz Elmas ve Ali Sunal’ın paylaştıkları sevilen polise-macera dizisi “Güzel Çirkin” bu akşam da heyecan ve macera dolu bu bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Murat ile bir mafya cinayetini araştıran  Nazlı, silahlı kişilerce rehin alınıyor.

Murat ve Nazlı, kendilerini bir mafya cinayetinde bulur. Çözümünün kolay gibi göründüğü cinayetin karmaşası içinde çabalayan Murat ve Nazlı, gerçeğin o kadar da çabuk ortaya çıkamayacağını anlar. İşlenen cinayetle Nazlı’yı bekleyen sürpriz, Nazlı’nın hayatını altüst eder. Tüm bunlar olurken Murat, Nazlı’nın şikayetinden paçayı kurtarmak için her türlü yola başvurur. 

BÖLÜMLER