X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

10. Bölüm

Güllü çiftliğin hanımı oluyor

Muzaffer ve Güllü sonunda evleniyorlar ve Güllü artık çiftliğin hamını oluyor. Muzaffer ve Güllü sonunda evlenmişlerdir. Güllü, hırs ve intikam duygusu ile dolu olmasına karşın, bu duygularını sabrıyla o kadar ince bir şekilde harmanlamıştır ki sonunda herkese karşı galip gelen Güllü olmuştur.
Bir zamanlar Güllü’yü hayatından vazgeçme noktasına getirenler artık yavaş yavaş süngülerini indirmeye başlamışlardır. Çünkü kim ne derse desin, artık Güllü o çiftliğin hanımı olmuştur.
Güllü, Kemal’e hala aşıktır ama ona da çok güzel bir ders vermiştir. Kemal’in beraber çıktıkları yolu yarıda bırakmış olması Güllü’nün hayatının komple değişmesine neden olmuştur ve Güllü bu yaşadıklarını asla unutmayacaktır.
Güllü ve Muzaffer için her şey güzel giderken birden çıkıp gelen sürpriz bir misafir Güllü’nün sinirlerini bozacaktır ama, bunun ötesinde Kemal’in Güllü’ye yapacağı sürpriz tam bir şok etkisi yaratacaktır. 

BÖLÜMLER