X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

13.Bölüm

Güllü ve Kemal köşeye sıkışıyor

Kemal’in annesi Muzaffer’in karşısına dikilince Güllü ile Kemal köşeye sıkışıyor. Kemal’in annesinden sakladığı sır sonunda ortaya çıkmıştır. Meryem, Kemal’in çiftlikte çalışıyor olması karşısında resmen delirir. Muzaffer’in karşısına dikilen Meryem, kimsenin beklemediği bir hareket yapar. Kemal ve Güllü şimdi köşeye sıkışmışlardır.
Gülizar, bu olayında ardından Kemal’i sıkı bir takip altına alır. Ona göre ortada bir takım gariplikler vardır ve o, bu olayları çözümlemekte kararlıdır.
Hamza’nın Zaloğlu’na takması ve her bulduğu fırsatta ona musallat olması Zaloğlu’na çok kötü patlamıştır. Muzaffer’in tesadüfen Zaloğlu ile karşılaşması ise, onun çiftlikten kovulduğu gibi fabrikadan da kovulmasına sebep olur.
Güllü’nün yanlışlıkla Halide’ye ateş etmesi ve yaralaması birden tüm dengeleri değiştirmiştir. Muzaffer’in Halide’ye olan kızgınlığı dinmiş ve Halide tekrar çiftliğe geri dönmüştür. Ve Halide’nin eline Güllü’den intikam almak için bir fırsat geçmiştir. Muzaffer’in doğumgünü, Halide’nin bu fırsatını değerlendirebilmesi için çok iyi bir fırsattır.  

BÖLÜMLER