X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

17.Bölüm

Kemal ve Güllü’nün geçmişi aralanıyor

Kemal ile Güllü’nün geçmişi artık sır olmaktan çıkıyor. Çiftliktekiler yavaş yavaş gerçekleri öğreniyor ve Güllü bir anda köşeye sıkışıyor. Güllü, Muzaffer’e hamile olduğunu söylemiştir. Muzaffer, bu kelimeyi duyduktan sonra hayatın değerini ve aile olmanın nasıl bir şey olduğunu yeniden hatırlar.
Güllü’nün hamileliği çiftlikteki herkesi şoke eder. Gülizar ile Halide’nin Güllü’yü çiftlikten gönderme planları ise tamamen suya düşer. 
Bir anda aralanan geçmişin perdesi Zaloğlu’nun hayatında birçok şeyi değiştirir ve bu gelişmeler Muzaffer’e de yansır.
Kemal ile Güllü’nün geçmişi artık sır olmaktan çıkar. Çiftliktekiler yavaş yavaş gerçekleri öğrenir ve Güllü bir anda köşeye sıkışır.
Halide, Güllü’ye karşı yenilgiyi kabul eder ama, Gülizar hala Güllü’yü o çiftlikten gönderme ümitlerini yitirmemiştir. Yine yeni bir oyun Güllü’yü beklemektedir. 

BÖLÜMLER