X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

19.Bölüm

Muzaffer ile Kemal karşı karşıya

Muzaffer, Güllü’den duyduklarının ardından Kemal’le hesaplaşıyor. Ve iki aşık adam, sevdikleri kadın için karşı karşıya geliyor. Muzaffer, Kemal ile Güllü’nün geçmişini artık öğrenmiştir. Güllü, büyük bir cesaret örneği gösterip her şeyi açıklamıştır.
Ama bu açıklama Muzaffer’i kelimenin tam anlamıyla beyninden vurmuştur. Başta Halide olmak üzere, Güllü’yü istemeyen ve sevmeyen herkes artık amacına ulaşmıştır.
Muzaffer, duyduklarının ardından Kemal’le hesaplaşır. Ve iki aşık adam, sevdikleri kadın için karşı karşıya gelirler.
Geçmişin aralanan perdesi herkesi bir anda başka yönlere doğru sürüklemeye başlamıştır. Artık kimse için, hiçbir şey eskisi gibi olamayacaktır.
Muzaffer, Güllü, Kemal ve Halide… Hepsinin hayatından bir parça kopmuştur. Bu parçaları bir araya getirmeyi kimler başarabilecektir?  

BÖLÜMLER