X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

21.Bölüm

Güllü boşanma kararı alıyor

Muzaffer’in kendisine söylediği sözleri gururuna yediremeyen ve bir türlü aklından çıkaramayan Güllü, Muzaffer’den boşanmaya karar veriyor.  Cemşir, Hamza ve Kemal arasındaki gerginlik iyice yükselmiştir. Kemal, korkusuzca üzerlerine gitmekte, Hamza ve Cemşir de ortamı iyice kızıştırmaktadırlar. Biranda ortaya çıkan ve tahmin edilmeyen bir kişi, Hamza ve Cemşir’in planlarını bozar.
Güllü, Cemşir ve Hamza’nın tüm baskılarına rağmen çalışmakta kararlıdır. Muzaffer ise Güllü’nün çalıştığını duymuş ve çok sinirlenmiştir. Fakat Güllü’yü Muzaffer bile ikna edemeyecektir. Güllü’nün çiftlikteki yokluğunu fırsat bilen Renan ise Muzaffer’e gitgide daha çok yanaşmaktadır. Hamza ile Cemşir, Reşit’ten artık iyice şüphelenmeye başlamışlardır. Yaptığı düzenbazlığın da ortaya çıkmasıyla birlikte Cemşir ve Hamza iyice küplere binip, Reşit’in kapısına dayanırlar. Güllü, Muzaffer’in kendisine söylediği sözleri gururuna yedirememekte ve bir türlü aklından çıkaramamaktadır. Ve sonunda bir karar alır.  Onu çok sevmesine rağmen kararı değişmeyecektir. Muzaffer’den boşanacaktır!  
Artık, bir karar vermesi gereken Muzaffer’dir. Ya tüm yaşanılanları unutup Güllü’ye güvenecek ya da Güllü’yü sonsuza kadar kaybedecektir.

BÖLÜMLER